Tjen nemme penge - hurtigt!

Her får du en super hurtigt trick til at tjene nemme penge. Det tager ikke mange minutter at oprette, og så er det bare at læne sig tilbage og lade pengene tikke ind på kontoen.
Følg opskriften her for hurtigt at tjene penge:


1. Opret en blog eller hvis du har mere teknisk snilde: en hjemmeside. En blog kan du oprette her på blogspot i løbet af ti minutter. Skriv om nogle emner der interesserer dig, for eksempel mode, skønhed, børn eller boligindretning – noget som du nemt kan skrive indlæg om.2. Tilmeld dig Google adwords. Hvis du har oprettet en blog på blogspot er det meget nemt, her skal du blot følge anvisningen, hvis det er din egen hjemmesiden, så tilmeld dig på Google Adsence og kopier koderne ind i html’en på din hjemmeside.


Du kan også bruge andre firmaer end Google Adsense, for eksempel tradedoubler.com eller euroads.dk – søg eventuelt på affiliate marketing for at finde flere firmaer. Her skal du kopiere html koden ind på din blog eller hjemmeside og der er en udførlig vejledning til hvordan du gør hos de to nævnte firmaer.3. Markedsfør dit site blandt kollegaer, venner og familie. Hvis du har en blog, så spørg andre bloggere, som skriver om det samme, om I skal linke til hinanden for på den måde at få mere trafik. Har du andre idéer til, hvordan du kan markedsføre en blog eller hjemmesiden, så del ud af din viden og skriv en kommentar :-)

En andet trick til at skabe trafik er at købe et godt domænenavn. For eksempel er ligestiling.dk et af de domæner der er ledige, og hvis nogen skriver det i browseren kommer de ind til dit site. Se nogle ledige domænenavne her: http://www.enova.dk/it/domaenenavne.php4. Læn dig tilbage og lad pengene tikke ind på din konto uden at røre en finger. Du har ikke brugt en rød reje på at sætte hjemmesiden op.

1 kommentar:

Hvad synes du om indlægget?
Skriv din kommentar her